✓ Betrouwbaar ✓ Persoonlijk ✓ Gegarandeerd op tijd geleverd

✓ Gegarandeerd op tijd geleverd

Bij het maken van een boeket afscheidsbloemen staat het leven van de overledene centraal. Dit vormt de basis van het creatieve proces om tot een persoonlijk boeket te komen. Vandaar dat ik allereerst in Amersfoort met u in gesprek ga om de overledene te leren kennen. Vervolgens kan ik op basis hiervan een persoonlijk boeket afscheidsbloemen maken. Hierin is altijd ruimte voor inbreng of aanpassingen van nabestaanden.

Samen bekijken wat de mogelijkheden zijn? Bel ons of vul het contactformulier in

Vul het contactformulier in

Al ruim 40 jaar gespecialiseerd in afscheidsbloemen

Wilt u inspiratie opdoen voor een boeket dat voldoet aan de wensen van de overledene en de nabestaanden? Bekijk dan eens de catalogus. Hier vindt u diverse uitvaartbloemen die ik in mijn 40 jaar als uitvaartbloemist heb gemaakt en als basis kunnen dienen voor uw boeket afscheidsbloemen. Ik maak persoonlijke afscheidsbloemen die passen binnen ieder budget. Bestel een bloemstuk dat past bij de overledene bij Wolter Strijker in Amersfoort.

Bestel een boeket afscheidsbloemen dat recht doet aan de overledene

Heeft u vragen over mijn werkwijze? Het antwoord vindt u wellicht tussen de veelgestelde vragen. Wanneer dit niet het geval is, kunt u ook gerust contact met mij opnemen door te bellen naar 033 461 50 06. Hetzelfde geldt wanneer u specifieke wensen met betrekking tot uw boeket afscheidsbloemen wilt doorgeven.


Voordelen afscheidsbloemen bestellen bij Wolter Strijker

  • √ Persoonlijk & betrouwbaar
  • √ Vakkundig samengesteld
  • √ Gegarandeerd op tijd geleverd

 

Over Wolter Strijker

Een bloemkunstenaar: zo word ik vaak omschreven. Vormen, kleuren en contrasten vertellen het verhaal van een uniek persoon. Uzelf heeft, of uw naasten hebben speciale bloemenwensen.

Vanuit mijn atelier in Amersfoort stel ik vervolgens op basis van uw wensen unieke afscheidsbloemen samen. U zult versteld staan van de onbegrensde mogelijkheden.

Mijn persoonlijke en unieke afscheidsbloemen lever ik onder andere in AmersfoortHilversum, VeenendaalUtrecht en Ede.