✓ Betrouwbaar ✓ Persoonlijk ✓ Gegarandeerd op tijd geleverd

✓ Gegarandeerd op tijd geleverd

Een begrafenisbloemstuk dat ik maak is uniek en persoonlijk. Het moet aansluiten bij de overledene zelf om echt recht te doen aan deze persoon. Wanneer u een boeket laat maken door mij in Amersfoort weet u zeker dat u een persoonlijk bloemstuk krijgt dat past binnen ieder budget.

Samen bekijken wat de mogelijkheden zijn? Bel ons of vul het contactformulier in

Vul het contactformulier in

Met uw inbreng geef ik het begrafenisbloemstuk in Amersfoort vorm

Mijn filosofie is dat ieder begrafenisbloemstuk dat ik in Amersfoort maak, het verhaal van de overledene vertelt. Ik wil de overledene en de nabestaanden daarom allereerst leren kennen. Alleen op die manier is het mogelijk om een echt creatief en doordacht persoonlijk begrafenisboeket te maken. Een persoonlijk grafstuk is erg belangrijk omdat dit een essentieel onderdeel is van de uitvaart. Het biedt erg veel steun aan de nabestaanden om een grafboeket te zien dat het verhaal van de overledene vertelt. Bestel uw persoonlijke afscheidsbloemen daarom bij Wolter Strijker.

Neem contact met mij op om mijn werkwijze te leren kennen

Wilt u meer weten over mijn werkwijze wanneer ik een begrafenisbloemstuk maak in Amersfoort? Neem dan gerust contact met mij op door te bellen naar 033 461 50 06. Ik voorzie u graag van meer informatie.