Uitvaartbloemen die een verhaal vertellen

Uitvaartbloemen vertellen het verhaal van een overledene. Dat dit op een zorgvuldige en persoonlijke manier gebeurt, is heel belangrijk.

Wolter Strijker heeft tientallen jaren ervaring met het maken van uitvaartbloemen, rouwboeketten en grafbedekkingen. Zijn ervaring met materialen, vormen, contrasten en kleuren maken van elk uitvaartbloemstuk een uniek kunstwerk dat recht doet aan de overledene.

>> Neem contact op met Wolter Strijker.

Uitvaartbloemen vertellen een verhaal

Meer dan decoratie

Om een decoratie voor een uitvaart te kunnen maken is tijd en persoonlijke aandacht nodig. Dat is de reden waarom Wolter Strijker graag bij u thuis komt om de wensen en gevoelens die er spelen te inventariseren. Om samen te ontdekken op welke manier we het karakter van een dierbare kunnen laten terugkomen in een uniek uitvaartbloemstuk. Als u dat wilt, kunt u ook bestellen uit onze uitvaartcatalogus. Daarbij garanderen wij topkwaliteit afscheidsbloemen die met grote zorg worden samengesteld.

Samen uitvaartbloemen maken

Uitvaartbloemen kunnen voor nabestaanden een belangrijke rol spelen. Iemand eer bewijzen kan ook door samen een rouwbloemstuk te maken. Wolter Strijker is daarin graag de adviserende partner. Samen met de nabestaanden nadenken over bloemkeus, decoratie, vormen en contrasten. Misschien wel gebruik makend van materiaal uit de eigen tuin. Wolter Strijker neemt graag de tijd om van een rouwbloemstuk echt iets speciaals te maken.

Uitvaartbloemen bestel je bij Wolter Strijker in Amersfoort.

– Snel en zorgvuldig geleverd
– Persoonlijk en passend advies
– Uitgebreide online catalogus
– Samenwerking met nabestaanden