Begrafenisbloemen met karakter

Begrafenisbloemen brengen sfeer op een belangrijke dag. Wolter Strijker heeft graag een belangrijk aandeel in het neerzetten van deze sfeer op een begrafenis.

In een persoonlijk gesprek komt Wolter snel tot een creatief en doordacht plan voor een mooi rouwboeket dat recht doet aan de overleden persoon. Om tot een idee te komen, komt hij graag ruim voor de begrafenis langs om samen met de nabestaanden alle wensen omtrent een bloemstuk voor de begrafenis in kaart te brengen.

>> Neem contact op met Wolter Strijker.

Begrafenisbloemstuk met zomerbloemen en Budleya in pasteltinten

Begrafenisbloemen bestellen

Begrafenisbloemen kunt u ook zelf uitkiezen en bestellen uit onze catalogus. Hier vindt u tal van voorbeelden van begrafenisboeketten die we vanuit ons atelier in Amersfoort in heel midden Nederland kunnen leveren. Of het nu gaat om een eenvoudig boeket afscheidsbloemen of een zeer groots opgezette bloemdecoratie, u krijgt altijd de persoonlijke zorg die u mag verwachten van Wolter Strijker. Al zijn diensten op het gebied van rouwbloemen, afscheidsbloemen en begrafenisboeketten zijn uniek en volledig afgestemd op de wensen van nabestaanden.

Atelier voor begrafenisbloemen in Amersfoort

Mijn atelier voor begrafenisbloemen en rouwbloemstukken bevindt zich in Amersfoort. Dat betekent dat ik snel bloemen kan leveren voor uitvaarten in heel midden Nederland. U kunt rekenen op een snelle service die tegelijkertijd garant staat voor verse materialen en bloemen. Een begrafenis verdient een aankleding die past bij het karakter van de overleden persoon. Wolter Strijker kan hier desgewenst heel ver in gaan en zorg dragen voor een totaal aankleding van aula of rouwkamer.

Bloemen voor een begrafenis bestel je bij Wolter Strijker in Amersfoort:

– Snel en zorgvuldig geleverd
– Persoonlijk en passend advies
– Uitgebreide online catalogus
– Samenwerking met nabestaanden
– Totale aankleding van begrafenissen en crematies