✓ Betrouwbaar ✓ Persoonlijk ✓ Gegarandeerd op tijd geleverd

✓ Gegarandeerd op tijd geleverd

Een boeket uitvaartbloemen op maat komt van Wolter Strijker uit Amersfoort. Ik ben al ruim 40 jaar gespecialiseerd in het maken van afscheidsbloemen die het verhaal van de overledene vertellen. Hierdoor weet ik wat er nodig is om uitvaartbloemen op maat te maken in Amersfoort en omgeving.

Samen bekijken wat de mogelijkheden zijn? Bel ons of vul het contactformulier in

Vul het contactformulier in

Gepersonaliseerde uitvaartbloemen op maat uit Amersfoort doen recht aan de overledene

Om een boeket uitvaartbloemen echt op maat te maken, ga ik als uitvaartbloemist in Amersfoort graag het gesprek met u aan. Ik wil de overledene en de nabestaanden namelijk leren kennen. Alleen dan is het mogelijk om het verhaal van de overledene te vertellen met een boeket afscheidsbloemen. Samen geven wij het bloemstuk vorm door goede herinneringen op te halen van de overledene. De ervaring leert mij dat dit de nabestaanden helpt tijdens het rouwproces.

Stel gerust uw vragen met betrekking tot toevoegingen aan het boeket

In de catalogus vindt u diverse uitvaartbloemen die ik op maat voor u kan maken in Amersfoort. Wilt u hier persoonlijke items of materiaal uit de eigen tuin van de overledene aan toevoegen? Neem dan gerust contact met mij op door te bellen naar 033 461 50 06. Het antwoord op overige vragen vindt u wellicht tussen de veelgestelde vragen. Zo niet, dan kunt u mij ook bellen.