✓ Betrouwbaar ✓ Persoonlijk ✓ Bezorging in heel midden-Nederland                  Contact opnemen: bel 033 461 50 06|info@wolterstrijker.nl
Over Wolter2018-10-31T16:41:01+00:00

Over Wolter

Vanuit zijn atelier in Amersfoort heeft Wolter Strijker zich volledig gespecialiseerd in rouwbloemen, rouwboeketten, grafbedekkingen en afscheidsbloemen. Hij ziet het als zijn uitdaging om het verhaal van de overledene te vertellen in de vorm van rouwbloemen.

Een bloemkunstenaar: zo word ik vaak omschreven. Vormen, kleuren en contrasten vertellen samen het verhaal van een dierbaar persoon. Veel nabestaanden hebben daar zelf al een idee bij, maar ik denk ook graag mee in dat proces. Goed contact, zorgvuldigheid en inlevingsvermogen spelen daarin een belangrijke rol. Elke decoratie bij een uitvaart zou recht moeten doen aan de persoon om wie het gaat.

Verhalen vol herinneringen

Door mijn specialisatie maak ik geen alledaagse bloemstukken, maar bloemsierkunst met oog voor detail. Het is mijn vak om verhalen vol herinneringen, te laten vertalen door de bloemen en natuurlijke materialen waar ik mee werk.

Vormen, kleuren en symboliek verwerk ik subtiel of juist sterk aanwezig. Ik versta de kunst om tegenstrijdige materialen te laten samenkomen tot een verrassend geheel. Klassiek, kleurrijk, modern of juist traditionele rouwboeketten: het verhaal van de overledene en de wensen van de nabestaanden vormen mijn opdracht.

Persoonlijke aandacht voor het rouwbloemstuk

Persoonlijke aandacht en vakmanschap is cruciaal bij het maken van een rouwbloemstuk. Dat is ook de reden dat ik geen bloemenwinkel heb. Dan zou ik mijn opdrachtgevers nooit die nodige privacy, rust en aandacht kunnen bieden. Juist omdat ik mij voortdurend aan het verdiepen ben in de behoefte en leefwereld van mensen die een dierbare zijn verloren, kan ik mijn vak goed uitoefenen.

Bloemen voor een uitvaart vragen om inzicht, aandacht, en vakmanschap

Maatwerk van ingetogen tot kleurrijk