Over Wolter

Vanuit mijn atelier in Amersfoort heb ik mij volledig gespecialiseerd in het maken van bijzonder mooie uitvaartbloemen werkelijk passend binnen elk budget. Uw idee en gedachten omzetten in een onvergetelijk samengesteld afscheidsbloemstuk of complete aankleding: u zult versteld staan van de onbegrensde mogelijkheden.

Een bloemkunstenaar: zo word ik vaak omschreven. Vormen, kleuren en contrasten vertellen het verhaal van een uniek persoon. Uzelf heeft, of uw naasten hebben speciale bloemenwensen. Goed contact, zorgvuldigheid en inlevingsvermogen spelen daarin een belangrijke rol, in een vrijblijvend persoonlijk gesprek leggen wij deze wensen samen vast.

Verhalen vol herinneringen

Bloemen voor een bijzonder moment van afscheid vertellen het verhaal vol herinneringen. Elke opdracht is voor mij bloemsierkunst met oog voor detail, waarin uw geliefde bloemen en materialen samenkomen tot een bijzonder mooi en verrassend geheel.

Bijzonder voor mij zijn ook de gesprekken, waarin wij samen de herinnering proberen te vangen in bloemen vol emotie. Dat kan een eenvoudig boeket met mooie rozen zijn of een bijzonder speciaal op de persoon afgestemd bloemstuk, waarin zijn of haar persoonlijke voorkeuren naar voren komen. Uw idee vormt mijn opdracht.

Persoonlijke aandacht voor het uitvaartbloemstuk

Persoonlijke aandacht en ruim 40 jaar vakmanschap zijn doorslaggevend bij het bedenken en het maken van de bloemen voor een uitvaart. Ik werk vanuit een atelier aan huis en op deze manier kan ik u alle rust en aandacht geven die een reguliere bloemenwinkel niet kan bieden. Heeft u door alle emoties geen behoefte om langs te komen, maak een vrijblijvende telefonische afspraak. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om bij u thuis te komen.

Bloemen voor een uitvaart vragen om inzicht, aandacht, en vakmanschap