✓ Betrouwbaar ✓ Persoonlijk ✓ Gegarandeerd op tijd geleverd

✓ Gegarandeerd op tijd geleverd

Een rouwboeket dat ik in regio Utrecht samenstel is een erg belangrijk onderdeel van het rouwproces, waardoor het fijn is voor de nabestaanden om hier iets van de overledene in terug te zien. Ik lever al ruim 40 jaar vakmanschap, waardoor ik weet hoe ik de wensen van de overledene verwerk in het boeket.

Een persoonlijk rouwboeket uit Utrecht

Het belangrijkste onderdeel van mijn werkwijze is het leren kennen van de overledene, u en de andere nabestaanden. Alleen op die manier is het mogelijk om als uitvaartbloemist in de regio Utrecht een persoonlijk rouwboeket voor de uitvaart te maken.

Zo ontstaat er in mijn atelier in de regio Utrecht (Amersfoort) een rouwboeket dat echt past bij de overledene. Dit rouwboeket wordt gegarandeerd op tijd geleverd. Ik kom graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Samen bekijken wat de mogelijkheden zijn? Bel ons of vul het contactformulier in

Vul het contactformulier in
rouwboeket Utrecht

Rouwboeket bestellen Utrecht

Een rouwboeket dat u kunt bestellen bij Wolter Strijker in Amersfoort (Utrecht) vertelt een verhaal vol herinneringen, met oog voor detail en tegen een eerlijke prijs.

Het is mijn passie om emoties te vertalen naar onvergetelijke rouwboeketten met ongekende mogelijkheden. Ik lever vanuit mijn atelier snel en betrouwbaar een uniek rouwboeket in Utrecht. Ik garandeer daarnaast dat u uw rouwboeket op tijd in huis heeft.

“Namens alle buren hebben we een rouwboeket laten maken. Wolter heeft ons verhaal gehoord en heeft er echt een prachtig stuk van gemaakt.”

R. Brinkman

Assortiment rouwboeketten uit Utrecht

Als kunstenaar in rouwboeketten heb ik vanuit mijn atelier in de regio Utrecht (Amersfoort) de afgelopen jaren verscheidene rouwboeketten samengesteld. Met een diversiteit aan kleuren, formaten en vormen.

Benieuwd naar mijn assortiment aan rouwboeketten? Om alvast inspiratie op te doen heb ik met veel zorgvuldigheid een catalogus samengesteld met een diversiteit aan rouwboeketten. Alle rouwboeketten worden met veel liefde en passie samengesteld in mijn atelier in Amersfoort.

Voordelen rouwboeket bestellen bij Wolter Strijker

  • √ Persoonlijk & betrouwbaar
  • √ Vakkundig samengesteld
  • √ Gegarandeerd op tijd geleverd

Over Wolter Strijker

Een bloemkunstenaar: zo word ik vaak omschreven. Vormen, kleuren en contrasten vertellen het verhaal van een uniek persoon. Uzelf heeft, of uw naasten hebben speciale bloemenwensen.

Vanuit mijn atelier in de regio Utrecht (Amersfoort) stel ik vervolgens op basis van uw wensen een uniek rouwboeket samen. U zult versteld staan van de onbegrensde mogelijkheden.