✓ Betrouwbaar ✓ Persoonlijk ✓ Bezorging binnen 24 uur                  033 461 50 06 | Whatsapp|info@wolterstrijker.nl

Een rouwboeket laten maken in de omgeving van Utrecht

Een rouwboeket dat ik in Amersfoort, nabij Utrecht, vertelt het verhaal van de overledene. Een rouwboeket is een erg belangrijk onderdeel van het rouwproces, waardoor het fijn is voor de nabestaanden om hier iets van de overledene in terug te zien. Ik lever al ruim 40 jaar vakmanschap, waardoor ik weet hoe ik de wensen van de overledene verwerk in het boeket.

Samen bekijken wat de mogelijkheden zijn? Bel ons of vul het contactformulier in

Bel +31334615006Vul het contactformulier in

Een persoonlijk rouwboeket komt uit de omgeving van Utrecht

Het belangrijkste onderdeel van mijn werkwijze is het leren kennen van de overledene, u en de andere nabestaanden. Alleen op die manier is het mogelijk om als uitvaartbloemist een persoonlijk rouwstuk voor de uitvaart, zoals een begrafenis, te maken. Zo ontstaat er bij Wolter Strijker in de omgeving van Utrecht een rouwboeket dat echt past bij de overledene. Het is mogelijk om het persoonlijke boeket binnen 24 uur te leveren, binnen ieder budget.

Bespreek de wensen van de overledene met mij

Ik leer de wensen van de overledene, u en andere nabestaanden graag kennen om een rouwboeket te maken bij mij in Amersfoort, nabij Utrecht. Hierdoor ontstaat een boeket dat recht doet aan de overledene. Heeft u nog vragen? Wellicht vindt u het antwoord tussen de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op door te bellen naar 033 461 50 06.

Meer bloemen/nieuws

Samen het afscheid verwerken

21 juli 2021|

Samen het afscheid verwerken, hoe mooi is dat om samen met elkaar jullie eigen afscheidsbloemstuk te maken onder professionele begeleiding. [...]

Herdenkingsstenen

4 mei 2021|

Wij zullen hun namen niet vergeten. Herdenken met bloemen, op dinsdag 4 mei leggen vrijwilligers van de stichting Herdenkingsstenen Amersfoort [...]

Benieuwd hoe we u kunnen helpen? Vul het contactformulier in

Een moment van afscheid verdient de mooiste bloemen. Bel of bericht ons op een voor u geschikt moment. We bespreken dan uw wensen.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Uw bericht

    Ga naar de bovenkant