Afscheidsbloemen met zorg vervaardigd

Alle afscheidsbloemen die geleverd worden door Wolter Strijker zijn zorgvuldig en door hem persoonlijk geselecteerd op kracht, grootte, soort en kleur. Ook als u bestelt uit de online catalogus voor afscheidsboeketten, dan kunt u ervan op aan dat u altijd topkwaliteit krijgt.

Het laten samenstellen van een boeket afscheidsbloemen is één van de laatste gevoelens die u nog voor uw dierbare kunt doen. Dat dit met grote zorgvuldigheid moet gebeuren, is uiteraard vanzelfsprekend.

>> Neem contact op met Wolter Strijker.

tropisch rouwboeket

Rouwbloemen, een eerbetoon aan de overledene

Rouwbloemen zijn erg persoonlijk. Daarom komt Wolter Strijker graag bij mensen thuis om te inventariseren welk rouwbloemstuk passend zou zijn. Wat iemand typeert kan heel verschillend zijn, een verwijzing naar een karakter, een hobby, een familieband of bijvoorbeeld een lievelingskleur. Er is altijd iets wat er bovenuit steekt. Op basis daarvan maak ik iets dat eigen is aan de persoon. De uitkomst is net zo verschillend als mensen dat zijn.

Rouwbloemen uit onze online catalogus

We kunnen ons ook voorstellen dat u liever rouwbloemen bestelt uit onze online catalogus. Hier kunt u een keus maken uit vele tientallen vormen, kleuren, decoraties en bloemsoorten. Onze catalogus is gebaseerd op jarenlange ervaring en creativiteit. Mocht u bij het uitzoeken van rouwbloemen uit onze catalogus hulp nodig hebben, bel dan 033 4615006 of mail dan even naar info@wolterstrijker.nl, we kunnen u dan snel van dienst zijn met advies.

Afscheidsbloemen bestel je bij Wolter Strijker in Amersfoort:

– Snel en zorgvuldig geleverd
– Persoonlijk en passend advies
– Uitgebreide online catalogus
– Samenwerking met nabestaanden