✓ Betrouwbaar ✓ Persoonlijk ✓ Gegarandeerd op tijd geleverd

✓ Gegarandeerd op tijd geleverd

Een rouwboeket dat ik ook in de regio Veenendaal voor u samenstel is voor u een belangrijk onderdeel van het rouwproces, waardoor het fijn is voor nabestaanden om in het rouwboeket iets van de overledene terug te zien. Ik lever al ruim 40 jaar vakmanschap, waardoor ik weet hoe ik de persoonlijke wensen verwerk in het boeket.

Een persoonlijk rouwboeket in Veenendaal

Het belangrijkste onderdeel van mijn werkwijze is het leren kennen van de overledene, u en de andere nabestaanden. Alleen op die manier is het mogelijk om als uitvaartbloemist in de regio Veenendaal een persoonlijk rouwboeket voor de uitvaart te maken.

Zo ontstaat er in mijn atelier in Amersfoort (vlakbij Veenendaal) een rouwboeket dat echt past bij de overledene. Dit rouwboeket wordt gegarandeerd op tijd geleverd. Ik kom graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Samen bekijken wat de mogelijkheden zijn? Bel ons of vul het contactformulier in

Vul het contactformulier in
Rouwboeket Veenendaal

Rouwboeket bestellen Veenendaal

Een rouwboeket dat u kunt bestellen bij Wolter Strijker in de regio Veenendaal (Amersfoort) vertelt een verhaal vol herinneringen, met oog voor detail en tegen een eerlijke prijs.

Het is mijn passie om emoties te vertalen naar onvergetelijke rouwboeketten met ongekende mogelijkheden. Ik lever vanuit mijn atelier snel en betrouwbaar een uniek rouwboeket in Veenendaal. Ik garandeer daarnaast dat u uw rouwboeket op tijd in huis heeft.

“Een rouwstuk met symboliek, prachtige bloemen en op maat gemaakt. Met zorg en aandacht naar alle betrokkenen in onze familie. Bedankt voor het persoonlijke advies en de goede zorg.”

N. van Dijk

Assortiment rouwboeketten uit Veenendaal

Als kunstenaar in rouwboeketten heb ik vanuit mijn atelier in de regio Veenendaal (Amersfoort) de afgelopen jaren verscheidene rouwboeketten samengesteld. Met een diversiteit aan kleuren, formaten en vormen.

Benieuwd naar mijn assortiment aan rouwboeketten? Om alvast inspiratie op te doen heb ik met veel zorgvuldigheid een catalogus samengesteld met een diversiteit aan rouwboeketten. Alle rouwboeketten worden met veel liefde en passie samengesteld in mijn atelier in Amersfoort.

Voordelen rouwboeket bestellen bij Wolter Strijker

  • √ Gegarandeerd op tijd geleverd
  • √ Persoonlijk & betrouwbaar
  • √ Vakkundig samengesteld

Over Wolter Strijker

Een bloemkunstenaar: zo word ik vaak omschreven. Vormen, kleuren en contrasten vertellen het verhaal van een uniek persoon. Uzelf heeft, of uw naasten hebben speciale bloemenwensen.

Vanuit mijn atelier in de regio Veenendaal (Amersfoort) stel ik vervolgens op basis van uw wensen een uniek rouwboeket samen. U zult versteld staan van de onbegrensde mogelijkheden.