Werkwijze 2017-05-29T12:22:20+00:00

Werkwijze

Persoonlijke afscheidsbloemen met gevoel en liefde brengen sfeer op een belangrijke dag. Begrafenisbloemen vertellen het verhaal van de overledene. Wolter heeft graag een belangrijk aandeel in het neerzetten van deze sfeer op een begrafenis.

In een persoonlijk gesprek kom ik snel tot een creatief en doordacht resultaat, voor een mooi rouwboeket dat recht doet aan de overleden persoon.

Afscheidsbloemen pure passie

Om al uw gedachten en wensen rondom afscheidsbloemen te bespreken kom ik graag bij u langs. Het is ook mogelijk om op afspraak het atelier in Amersfoort te bezoeken. Net wat u het prettigst vindt.

Wolter Strijker CrematiesRouwboeketten en uitvaartbloemen persoonlijk en creatief

Ik neem alle tijd om uw wensen zorgvuldig in kaart te brengen. Als u zelf geen idee heeft, krijgt u van mij een passend advies. Ik adviseer vanuit een schat aan ervaring over bloemkeus, grootte en uitstraling. Daarbij maak ik graag gebruik van bloemen van het seizoen, snoeitakken en natuurlijke materialen. Uiteraard passend bij wat u wilt of wat de wensen zijn van de overleden persoon.

Vervolgens ga ik aan de slag met de materialen, vormen, bloemen en structuren die dat verhaal op de goede manier vertolken in een rouwboeket. Daaruit volgt een creatie die past bij de uitvaart zoals u die voor ogen heeft: een rouwboeket of uitvaartbloemen persoonlijk en creatief.

Samen uitvaartbloemen maken

Uitvaartbloemen kunnen voor nabestaanden een belangrijke rol spelen. Iemand eer bewijzen kan ook door samen een rouwbloemstuk te maken. Ik ben daarin graag de adviserende partner. Samen met de nabestaanden nadenken over bloemkeuze, decoratie, vormen en contrasten. Misschien wel gebruikmakend van materiaal uit de eigen tuin of persoonlijke items. Ik neem graag de tijd om van een rouwbloemstuk echt iets speciaals te maken.

Rouwboeketten vanuit Amersfoort

Vanuit mijn atelier in Amersfoort lever ik rouwbloemen in heel midden-Nederland. Ik werk samen met bekende uitvaartondernemers in Midden-Nederland.

Bloemen voor een uitvaart vragen om inzicht, aandacht, en vakmanschap