Werkwijze

Persoonlijke afscheidsbloemen met gevoel en liefde brengen sfeer op een belangrijke dag. Samen met u geef ik vorm aan dat laatste boeket, waarin we het verhaal van de overledene vertellen.

Samen vormgeven aan dat laatste boeket

Begrafenisbloemen vertellen het verhaal van de overledene. Daarom ga ik samen met u aan de slag om het boeket samen vorm te geven. Om tot een persoonlijk rouwboeket te komen vind ik het belangrijk om meer van de overledene te weten en uiteraard over de nabestaanden. Uw wensen in kaart brengen en luisteren naar wat u wilt bij de uitvaart is op dat moment mijn belangrijkste focus.

Dat is ook de reden dat ik graag bij u thuis kom om de wensen te inventariseren. In een persoonlijk gesprek neem ik alle tijd om uw wensen zorgvuldig in kaart te brengen en het verhaal van de overledene te leren kennen. In het gesprek kom ik snel tot een creatief en doordacht resultaat, voor een mooi rouwboeket dat recht doet aan de overleden persoon.

Het is ook mogelijk om op afspraak het atelier in Amersfoort te bezoeken. Net wat u het prettigst vindt.

Persoonlijke rouwboeketten en uitvaartbloemen

Het leven van de overledene en uw wensen staan daarbij centraal en vormen de basis voor het creatieve proces, waarin persoonlijk contact centraal staat. De samenwerking die ik met u aanga, gaat verder dan het inventariseren van wensen. Er is ruimte voor persoonlijke toevoegingen aan de bloemencreatie en al uw wensen zijn bespreekbaar. Wat iemand typeert kan heel verschillend zijn, een verwijzing naar het karakter, een hobby, een familieband of de lievelingskleur, ik maak iets dat eigen is aan de persoon.

Als u zelf geen idee heeft, krijgt u van mij een passend advies. Ik adviseer vanuit een schat aan ervaring over bloemkeus, grootte en uitstraling. Daarbij maak ik graag gebruik van bloemen van het seizoen, snoeitakken en natuurlijke materialen. Uiteraard passend bij wat u wilt of wat de wensen zijn van de overleden persoon.

Vervolgens ga ik aan de slag met de materialen, vormen, bloemen en structuren die dat verhaal op de goede manier vertolken in een persoonlijk rouwboeket. Daaruit volgt een creatie die past bij de uitvaart zoals u die voor ogen heeft: een rouwboeket of uitvaartbloemen persoonlijk en creatief.

Samen uitvaartbloemen maken

Uitvaartbloemen kunnen voor nabestaanden een belangrijke rol spelen. Iemand eer bewijzen kan ook door samen een rouwbloemstuk te maken. Ik ben daarin graag de adviserende partner. Samen met de nabestaanden nadenken over bloemkeuze, decoratie, vormen en contrasten. Misschien wel gebruikmakend van materiaal uit de eigen tuin of persoonlijke items. Ik neem graag de tijd om van een rouwbloemstuk echt iets speciaals te maken.

Rouwboeketten vanuit Amersfoort

Vanuit mijn atelier in Amersfoort lever ik rouwbloemen in heel midden-Nederland. Ik werk samen met bekende uitvaartondernemers in Midden-Nederland. Deze persoonlijke en unieke rouwboeketten lever ik onder andere in AmersfoortHilversumBarneveldZeistBilthovenSoest en Utrecht

Bloemen voor een uitvaart vragen om inzicht, aandacht, en vakmanschap