✓ Betrouwbaar ✓ Persoonlijk ✓ Bezorging binnen 24 uur                  033 461 50 06 | Whatsapp|info@wolterstrijker.nl

Uitvaartbloemist in Amersfoort

Wolter Strijker is een uitvaartbloemist uit Amersfoort waar ik uitvaartbloemen maak. Ik ben al ruim 40 jaar gespecialiseerd in het maken van persoonlijke afscheidsbloemen die recht doen aan de overledene. Dit doe ik door met u in gesprek te gaan en de overledene en de nabestaanden te leren kennen. Op deze manier gaan wij samen aan de slag om het boeket vorm te geven. Er ontstaat vervolgens een boeket dat het verhaal van de overledene vertelt en u steun biedt tijdens de uitvaart.

Samen bekijken wat de mogelijkheden zijn? Bel ons of vul het contactformulier in

Bel +31334615006Vul het contactformulier in

Een persoonlijk boeket uitvaartbloemen van een uitvaartbloemist uit Amersfoort

Een persoonlijk rouwstuk biedt steun aan de nabestaanden tijdens een uitvaart. Het is dan erg prettig om uitvaartbloemen op maat te krijgen die recht doen aan het verhaal van de overledene. De uitvaartbloemen die ik als uitvaartbloemist in Amersfoort gebruik, vertellen een verhaal vol met herinneringen. Hierin staat oog voor detail centraal, zodat de bloemen en andere materialen samenkomen tot een verassend bloemstuk. Als uitvaartbloemist in Amersfoort blijven de gesprekken bij nabestaanden thuis mij altijd bij. We proberen dan samen de herinneringen terug te laten komen in het bloemstuk. Uw ideeën staan centraal in ieder bloemstuk. U kunt inspiratie opdoen in de catalogus.

Bestel een persoonlijk bloemstuk binnen ieder budget

Aangezien uitvaartbloemen zo’n belangrijk onderdeel zijn van de uitvaart, wil ik als uitvaartbloemist uit Amersfoort dat iedereen een persoonlijk boeket kan krijgen. Het is daarom mogelijk om binnen ieder budget een prachtig boeket te bestellen. Heeft u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen, wellicht vindt u daar het antwoord. Zo niet, dan kunt u mij altijd bellen op het nummer 033 461 50 06.

Meer bloemen/nieuws

Samen het afscheid verwerken

21 juli 2021|

Samen het afscheid verwerken, hoe mooi is dat om samen met elkaar jullie eigen afscheidsbloemstuk te maken onder professionele begeleiding. [...]

Herdenkingsstenen

4 mei 2021|

Wij zullen hun namen niet vergeten. Herdenken met bloemen, op dinsdag 4 mei leggen vrijwilligers van de stichting Herdenkingsstenen Amersfoort [...]

Benieuwd hoe we u kunnen helpen? Vul het contactformulier in

Een moment van afscheid verdient de mooiste bloemen. Bel of bericht ons op een voor u geschikt moment. We bespreken dan uw wensen.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Uw bericht

    Ga naar de bovenkant