✓ Betrouwbaar ✓ Persoonlijk ✓ Gegarandeerd op tijd geleverd

✓ Gegarandeerd op tijd geleverd

Een grafboeket dat het verhaal van de overledene vertelt, kunt u bestellen bij Wolter Strijker. Ik heb ruim 40 jaar ervaring met het maken van afscheidsbloemen, waardoor ik weet hoe ik een verhaal kan vertellen met bloemen. U kunt een boeket bestellen bij Wolter Strijker in Amersfoort en deze laten personaliseren, bijvoorbeeld met materiaal uit eigen tuin of persoonlijke items.

Samen bekijken wat de mogelijkheden zijn? Bel ons of vul het contactformulier in

Vul het contactformulier in

Al ruim 40 jaar gespecialiseerd in afscheidsbloemen

Het leren kennen van de overledene en de nabestaanden is een belangrijk aspect van mijn werkwijze. Hierdoor kan ik het begrafenisboeket personaliseren. Mijn ervaring als uitvaartbloemist leert mij dat een persoonlijk grafstuk de nabestaanden kan helpen tijdens het rouwproces. Ik ga graag met u in gesprek om samen een boeket vorm te geven dat op een creatieve en doordachte wijze recht doet aan de overledene. U kunt een persoonlijk grafboeket bestellen bij Wolter Strijker in Amersfoort binnen ieder budget.

Neem contact op en bestel afscheidsbloemen op maat

Wilt u een grafboeket bestellen in de omgeving van Amersfoort dat het verhaal vertelt van de overledene? Ik ga graag met u in gesprek om een prachtig boeket afscheidsbloemen te maken dat recht doet aan deze persoon. U neemt contact met mij op door te bellen naar 033 461 50 06.