✓ Betrouwbaar ✓ Persoonlijk ✓ Bezorging binnen 24 uur                  033 461 50 06 | Whatsapp|info@wolterstrijker.nl

Een grafboeket bestellen in Amersfoort

Een grafboeket dat het verhaal van de overledene vertelt, kunt u bestellen bij Wolter Strijker uit Amersfoort. Ik heb ruim 40 jaar ervaring met het maken van afscheidsbloemen, waardoor ik weet hoe ik een verhaal kan vertellen met bloemen. U kunt een grafboeket bestellen bij Wolter Strijker in Amersfoort en deze laten personaliseren, bijvoorbeeld met materiaal uit eigen tuin of persoonlijke items.

Samen bekijken wat de mogelijkheden zijn? Bel ons of vul het contactformulier in

Bel +31334615006Vul het contactformulier in

Een grafboeket bestellen in Amersfoort dat recht doet aan de overledene

Het leren kennen van de overledene en de nabestaanden is een belangrijk aspect van mijn werkwijze. Hierdoor kan ik het begrafenisboeket personaliseren. Mijn ervaring als uitvaartbloemist leert mij dat een persoonlijk grafstuk de nabestaanden kan helpen tijdens het rouwproces. Ik ga graag met u in gesprek om samen een boeket vorm te geven dat op een creatieve en doordachte wijze recht doet aan de overledene. U kunt een persoonlijk grafboeket bestellen bij Wolter Strijker in Amersfoort binnen ieder budget.

Neem contact op en bestel afscheidsbloemen op maat

Wilt u een grafboeket bestellen in de omgeving van Amersfoort dat het verhaal vertelt van de overledene? Ik ga graag met u in gesprek om een prachtig boeket afscheidsbloemen te maken dat recht doet aan deze persoon. U neemt contact met mij op door te bellen naar 033 461 50 06.

Meer bloemen/nieuws

Samen het afscheid verwerken

21 juli 2021|

Samen het afscheid verwerken, hoe mooi is dat om samen met elkaar jullie eigen afscheidsbloemstuk te maken onder professionele begeleiding. [...]

Herdenkingsstenen

4 mei 2021|

Wij zullen hun namen niet vergeten. Herdenken met bloemen, op dinsdag 4 mei leggen vrijwilligers van de stichting Herdenkingsstenen Amersfoort [...]

Benieuwd hoe we u kunnen helpen? Vul het contactformulier in

Een moment van afscheid verdient de mooiste bloemen. Bel of bericht ons op een voor u geschikt moment. We bespreken dan uw wensen.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Uw bericht

    Ga naar de bovenkant