✓ Betrouwbaar ✓ Persoonlijk ✓ Gegarandeerd op tijd geleverd

✓ Gegarandeerd op tijd geleverd

Wanneer u een grafstuk bestelt bij Wolter Strijker uit Amersfoort staat het leven van de overledene en uw wensen centraal. Uw wensen zijn altijd bespreekbaar en daarnaast is er ruimte voor persoonlijke toevoegingen. Denk bijvoorbeeld aan een verwijzing naar een hobby of het karakter van de overledene, of het laten terugkomen van de lievelingskleur in het boeket. Alles is mogelijk wanneer u een grafstuk gaat bestellen bij mij.

Samen bekijken wat de mogelijkheden zijn? Bel ons of vul het contactformulier in

Vul het contactformulier in

Een creatief en doordacht grafstuk bestellen in Amersfoort

Een grafstuk dat u bij Wolter Strijker in Amersfoort kunt bestellen, vertelt altijd het verhaal van de overledene. Ik ga namelijk met de nabestaanden in gesprek voordat ik begin met het samenstellen van een begrafenisbloemstuk. Zo ontstaat er een persoonlijk rouwstuk dat recht doet aan de overledene en waarin de nabestaanden het verhaal van de overledene terugzien. Mijn ervaring leert dat het bestellen van persoonlijke rouwbloemen helpt bij het rouwproces van de nabestaanden.

Stel gerust uw vragen over een rouwboeket

Wilt u een grafboeket bestellen maar heeft u allereerst nog enkele vragen? Bekijk dan eens de veelgestelde vragen. Hier vindt u wellicht al het antwoord op uw vragen. Staat uw vraag hier niet tussen? U kunt altijd contact met mij opnemen door te bellen naar 033 461 50 06.