✓ Betrouwbaar ✓ Persoonlijk ✓ Gegarandeerd op tijd geleverd

✓ Gegarandeerd op tijd geleverd

Wanneer u een grafstuk bestelt bij Wolter Strijker uit Amersfoort staat het leven van de overledene en uw wensen centraal. Het grafstuk dat ik samenstel vormt een erg belangrijk onderdeel van het rouwproces, waardoor het fijn is voor de nabestaanden om hier iets van de overledene in terug te zien.

Ik lever al ruim 40 jaar vakmanschap, waardoor ik weet hoe ik de wensen van de overledene verwerk in het grafstuk. Denk bijvoorbeeld aan een verwijzing naar een hobby of het karakter van de overledene, of het laten terugkomen van de lievelingskleur in het grafstuk. Alles is mogelijk wanneer u een grafstuk gaat bestellen bij mij.

Een persoonlijk grafstuk bestellen

Het belangrijkste onderdeel van mijn werkwijze is het leren kennen van de overledene, u en de andere nabestaanden. Alleen op die manier is het mogelijk om als uitvaartbloemist een persoonlijk grafstuk voor de uitvaart te maken.

Zo ontstaat er in mijn atelier in Amersfoort een grafstuk dat echt past bij de overledene. Dit grafstuk wordt gegarandeerd op tijd geleverd. Wanneer u een grafstuk bestelt, bespreek ik graag de mogelijkheden met u en uw naasten.

“Dat dit een vakman is weten de meesten in Amersfoort en omgeving. Toch werden wij weer positief verrast”

R. Engel
Grafstuk bestellen Amersfoort

Het bestellen van een grafstuk

Een grafstuk dat u kunt bestellen bij Wolter Strijker vertelt een verhaal vol herinneringen, met oog voor detail en tegen een eerlijke prijs.

Het is mijn passie om emoties te vertalen naar onvergetelijke grafstukken met ongekende mogelijkheden. Ik lever vanuit mijn atelier snel en betrouwbaar een uniek grafstukken binnen 30 KM rondom Amersfoort. Ik garandeer daarnaast dat u uw rouwboeket op tijd in huis heeft.

Voordelen rouwboeket bestellen bij Wolter Strijker

  • √ Persoonlijk & betrouwbaar
  • √ Vakkundig samengesteld
  • √ Gegarandeerd op tijd geleverd

Een creatief en doordacht grafstuk bestellen in Amersfoort

Een grafstuk dat u bij Wolter Strijker in Amersfoort kunt bestellen, vertelt altijd het verhaal van de overledene. Ik ga namelijk met de nabestaanden in gesprek voordat ik begin met het samenstellen van een begrafenisbloemstuk. Zo ontstaat er een persoonlijk rouwstuk dat recht doet aan de overledene en waarin de nabestaanden het verhaal van de overledene terugzien. Mijn ervaring leert dat het bestellen van persoonlijke rouwbloemen helpt bij het rouwproces van de nabestaanden.

Stel gerust uw vragen over een grafstuk

Wilt u een grafstuk bestellen maar heeft u allereerst nog enkele vragen? Bekijk dan eens de veelgestelde vragen. Hier vindt u wellicht al het antwoord op uw vragen. Staat uw vraag hier niet tussen? U kunt altijd contact met mij opnemen door te bellen naar 033 461 50 06.

Samen bekijken wat de mogelijkheden zijn? Bel ons of vul het contactformulier in

Vul het contactformulier in