✓ Betrouwbaar ✓ Persoonlijk ✓ Gegarandeerd op tijd geleverd

✓ Gegarandeerd op tijd geleverd

Een persoonlijk begrafenisboeket dat ik maak in Amersfoort doet recht aan de overledene. Ik ben al ruim 40 jaar gespecialiseerd in het maken van afscheidsbloemen die het verhaal vertellen van de overledene en hierdoor veel steun bieden aan de nabestaanden. Dit doe ik binnen ieder budget, zodat iedereen een mooie uitvaart kan realiseren.

Samen bekijken wat de mogelijkheden zijn? Bel ons of vul het contactformulier in

Vul het contactformulier in

Een persoonlijk begrafenisboeket uit Amersfoort vertelt het verhaal van de overledene

Een belangrijk aspect van mijn werkwijze wanneer ik een persoonlijk begrafenisboeket maak in Amersfoort, is het leren kennen van de overledene en de nabestaanden. Enkel dan kan ik een creatief en doordacht rouwboeket op maat maken. Door met elkaar in gesprek te gaan en herinneringen over de overledene op te halen, gaan wij samen aan de slag om het rouwboeket vorm te geven. Er ontstaat dan een prachtig grafboeket dat recht doet aan de overledene en u steun biedt tijdens het rouwproces.

Neem contact met mij op om de wensen van de overledene te bespreken

Uitvaartbloemist Wolter Strijker uit Amersfoort verwerkt de wensen van de overledene en van de nabestaanden in een persoonlijk begrafenisboeket. Heeft u nog vragen? Bekijk in dit geval eens de veelgestelde vragen. Wellicht vindt u daar al het antwoord op uw vraag. Wanneer dit niet het geval is, kunt u mij altijd bellen op het nummer 033 461 50 06. Ik sta u graag te woord.