✓ Betrouwbaar ✓ Persoonlijk ✓ Gegarandeerd op tijd geleverd

✓ Gegarandeerd op tijd geleverd

Een persoonlijk en creatief rouwstuk dat u bestelt bij Wolter Strijker helpt u tijdens het rouwproces. Ik ben al ruim 40 jaar gespecialiseerd in het maken van afscheidsbloemen die het verhaal van de overledene vertellen. Dit doe ik door materiaal uit de eigen tuin of persoonlijke spullen van de overledene te verwerken in het bloemstuk. Zo creëer ik in Amersfoort een echt persoonlijk rouwstuk.

Samen bekijken wat de mogelijkheden zijn? Bel ons of vul het contactformulier in

Vul het contactformulier in

Samen een persoonlijk rouwstuk vormen in Amersfoort

Het is altijd mijn doel om een persoonlijk rouwstuk te maken voor overleden. Dit doe ik samen met u en andere nabestaanden. Ik ga tijdens mijn werkproces graag het gesprek met u aan om de overledene te leren kennen. Enkel op die manier is het mogelijk om een rouwboeket op maat te realiseren. Het is voor mij als uitvaartbloemist erg belangrijk om een rouwstuk te maken dat recht doet aan de overledene. Uitvaartbloemen op maat helpen de nabestaanden namelijk tijdens het rouwproces, doordat dit mooie herinneringen aan de overledene oproept.

Vind een boeket dat bij de overledene past

In de catalogus vindt u diverse bloemstukken die ik voor u kan maken. Het is uiteraard mogelijk om dit persoonlijk te maken, door bepaalde materialen toe te voegen in Amersfoort. Heeft u hier vragen over? Stel deze gerust door te bellen naar 033 461 50 06.