✓ Betrouwbaar ✓ Persoonlijk ✓ Gegarandeerd op tijd geleverd

✓ Gegarandeerd op tijd geleverd

Een boeket op maat van Wolter Strijker in Amersfoort doet echt recht aan het leven van de overledene. Ik ben al ruim 40 jaar gespecialiseerd in het maken van afscheidsbloemen. Hierdoor weet ik hoe ik een persoonlijk verhaal kan vertellen door gebruik te maken van bloemen en andere persoonlijke items. Ga het gesprek met mij aan en ik maak een rouwboeket op maat voor de uitvaart.

Samen bekijken wat de mogelijkheden zijn? Bel ons of vul het contactformulier in

Vul het contactformulier in

Samen vormen wij een rouwboeket op maat in Amersfoort

Een rouwboeket op maat vertelt het verhaal van de overledene. Dit komt doordat ik samen met u aan de slag ga om het boeket vorm te geven. Een persoonlijk gesprek met u en andere nabestaanden staat aan de basis van mijn werkwijze. Samen halen wij herinneringen aan de overledene op, zodat ik deze kan verwerken in het grafboeket. Een boeket dat herinneringen oproept helpt u en de andere overledenen in het rouwproces. Daarom is het belangrijk om een rouwboeket op maat te maken in Amersfoort.

Personaliseer een boeket uit de catalogus

In de catalogus vindt u de diverse boeketten die ik voor u kan personaliseren in Amersfoort. Kies het rouwboeket dat u het mooist vindt en ik maak deze op maat. Zo ontstaat een boeket afscheidsbloemen dat het verhaal van de overledene vertelt. Heeft u nog vragen? Stel deze gerust door te bellen naar 033 461 50 06.