✓ Betrouwbaar ✓ Persoonlijk ✓ Gegarandeerd op tijd geleverd

✓ Gegarandeerd op tijd geleverd

Afscheidsbloemen die ik ook in de regio Barneveld voor u samenstel zijn voor u een belangrijk onderdeel van het rouwproces, waardoor het fijn is voor nabestaanden om in het rouwboeket iets van de overledene terug te zien. Ik lever al ruim 40 jaar vakmanschap, waardoor ik weet hoe ik de persoonlijke wensen verwerk in het boeket.

Persoonlijke afscheidsbloemen in Barneveld

Het belangrijkste onderdeel van mijn werkwijze is het leren kennen van de overledene, u en de andere nabestaanden. Alleen op die manier is het mogelijk om als uitvaartbloemist in de regio Barneveld persoonlijke afscheidsbloemen voor de uitvaart te maken.

Zo ontstaat er in mijn atelier in Amersfoort (vlakbij Barneveld) afscheidsbloemen die echt passen bij de overledene. Uw persoonlijke afscheidsbloemen worden door mij gegarandeerd op tijd geleverd. Ik kom graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Samen bekijken wat de mogelijkheden zijn? Bel ons of vul het contactformulier in

Vul het contactformulier in
Afscheidsbloemen Barneveld bestellen

Afscheidsbloemen bestellen Barneveld

Afscheidsbloemen die u kunt bestellen bij Wolter Strijker in de regio Barneveld (Amersfoort) vertellen een verhaal vol herinneringen, met oog voor detail en tegen een eerlijke prijs.

Het is mijn passie om emoties te vertalen naar onvergetelijke afscheidsbloemen met ongekende mogelijkheden. Ik lever vanuit mijn atelier snel en betrouwbaar een uniek rouwboeket in Barneveld. Ik garandeer daarnaast dat u uw afscheidsbloemen op tijd in huis heeft.

“Wolter voegt veel betekenis toe aan het afscheid door zijn bijzondere bloemstukken. Hij komt met mooie ideeën/symbolen in het bloemstuk die specifiek zijn voor de persoon die het betreft. Wij kunnen hem echt van harte aanbevelen. Ben hem heel dankbaar voor alle mooie stukken die hij voor ons heeft verzorgt.”

H. Plasmans

Assortiment afscheidsbloemen uit Barneveld

Als kunstenaar in rouwboeketten heb ik vanuit mijn atelier in de regio Barneveld (Amersfoort) de afgelopen jaren verscheidene afscheidsbloemen samengesteld. Met een diversiteit aan kleuren, formaten en vormen.

Benieuwd naar mijn assortiment aan afscheidsbloemen? Om alvast inspiratie op te doen heb ik met veel zorgvuldigheid een catalogus samengesteld met een diversiteit aan afscheidsbloemen. Alle bloemstukken worden met veel liefde en passie samengesteld in mijn atelier in Amersfoort.

Voordelen afscheidsbloemen bestellen bij Wolter Strijker

  • √ Persoonlijk & betrouwbaar
  • √ Vakkundig samengesteld
  • √ Gegarandeerd op tijd geleverd

Over Wolter Strijker

Een bloemkunstenaar: zo word ik vaak omschreven. Vormen, kleuren en contrasten vertellen het verhaal van een uniek persoon. Uzelf heeft, of uw naasten hebben speciale bloemenwensen.

Vanuit mijn atelier in de regio Barneveld (Amersfoort) stel ik vervolgens op basis van uw wensen een uniek rouwboeket samen. U zult versteld staan van de onbegrensde mogelijkheden.